Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd +86--18008454159 sales@astiland.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Τι είναι HIFU; Διαφορετικοί τύποι κασετών HIFU

Τι είναι HIFU; Διαφορετικοί τύποι κασετών HIFU

September 20, 2022

Αυτό που είναι HIFU

HIFU, κοντό για το μεγάλης έντασης υπέρηχο, είναι μια νέα μη-χειρουργική, μη καταπατητική μέθοδος αναζωογόνησης και ανύψωσης δερμάτων.

 

Δεδομένου ότι η διαδικασία γήρανσης αρχίζει, το δέρμα μας χάνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, αναγκάζοντας την για να γίνει χαλαρή ή κρεμώντας. HIFU χρησιμοποιεί την τεχνολογία υπερήχου και τη φυσική θεραπεύοντας διαδικασία του σώματος για να σφίγξει και να τονίσει το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο ή το σώμα. Χρησιμοποιώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά του, ο μεγάλης έντασης υπέρηχος είναι σε θέση να φθάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο κάτω από την επιφάνεια του δέρματος όπου φθάνει στο στρώμα SMAS (στρώμα μυών). Λειτουργεί βαθιά κάτω από την επιδερμίδα στο επίπεδο στόχων, παρακινητική αύξηση κολλαγόνων, χωρίς οποιαδήποτε ζημία στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος. Αυτό οδηγεί στη μακράς διαρκείας σκλήρυνση δερμάτων, καθώς επίσης και τη σκλήρυνση δερμάτων, σε μόνο μια επεξεργασία.

 

Η διαδικασία HIFU μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέτρο ή να μεταχειριστεί τα υπάρχοντα προβλήματα δερμάτων όπως η ανύψωση του προσώπου, η σκλήρυνση του λαιμού, και η διαμόρφωση του waistline.
 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι HIFU; Διαφορετικοί τύποι κασετών HIFU  0

 

Εφαρμογές HIFU

HIFU μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση των ρυτίδων, να κρεμήσει ή του χαλαρού δέρματος. Μερικά κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν.

- Οι χρήσεις συγκέντρωσαν τη θερμότητα για να μεταχειριστούν ακριβώς το στρώμα SMAS, το μέσο στρώμα του δέρματος.

- Μειώνει να κρεμήσει και τις ρυτίδες.

- Υποκινεί το κολλαγόνο.

- Κανένα τραύμα δεν προκαλείται στο εξωτερικό στρώμα δερμάτων.
 

Οι κύριες καλλυντικές εφαρμογές μπορούν να βρεθούν στις ακόλουθες περιοχές

Πρόσωπο

1. Αποβάλλει τις ρυτίδες γύρω από το μέτωπο, τα μάτια, το στόμα, κ.λπ.

2. Ανυψώνει και σφίγγει το δέρμα των μάγουλων.

3. Βελτιώνει την ελαστικότητα δερμάτων και διαμορφώνει τα του προσώπου περιγράμματα.

4. Βελτιώνει το jawline και μειώνει τις «γραμμές μαριονετών».

5. Σφίγγει τον ιστό δερμάτων του μετώπου και ανυψώνει τη γραμμή brow.

6. Αποβάλλει τις ρυτίδες λαιμών και προστατεύει το λαιμό γήρανσης.

 

Σώμα

1. Πιό λεπτό σώμα και σφιχτότερο δέρμα

2. Μειώνει το λίπος

3. Αδυνάτισμα και διαμόρφωση του σώματος

4. Προάγετε και επιταχύνετε το μεταβολισμό του σώματος

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι HIFU; Διαφορετικοί τύποι κασετών HIFU  1

 

Διαφορετικοί τύποι κασετών HIFU

Οι συσκευές HIFU έρχονται με τις κασέτες με σκοπό συγκεκριμένα να φθάσουν στα διαφορετικά μέρη του προσώπου και του σώματος. Διαφορετικά μεγέθη κασετών για να μεταχειριστεί τις διαφορετικές περιοχές του δέρματος。
 

Παραδείγματος χάριν, υπάρχει έχει συνήθως 3 διαφορετικές κασέτες για το πρόσωπο -

κασέτα 1.5mm: διαβιβάζει τη μεγάλης έντασης ενέργεια υπερήχου επιφανειακό dermis σε ένα βάθος δερμάτων 1.5mm για τη χρήση στο πρόσωπο και το λαιμό.

κασέτα 3.0mm: διαβιβάζει τη μεγάλης έντασης ενέργεια υπερήχου βαθύ dermis σε ένα βάθος δερμάτων 3.0mm, πρώτιστα για την ενεργοποίηση του κολλαγόνου βαθύ dermis. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέτωπο, το πηγούνι, και το λαιμό και είναι πολύ αποτελεσματικό στη σκλήρυνση του δέρματος, να συρρικνωθεί τους πόρους και την αφαίρεση των ρυτίδων.

κασέτα 4.5mm: η ενέργεια υπερήχου υψηλής έντασης διαβιβάζεται στο SMAS (επιφανειακό Musculotendinous σύστημα) σε ένα βάθος δερμάτων 4,5 χιλ. και χρησιμοποιείται πρώτιστα για να ενεργοποιήσει το κολλαγόνο στο στρώμα SMAS. Στοχεύει στα παχιά στρώματα δερμάτων όπως τα μάγουλα.

 

3 διαφορετικές κασέτες για το σώμα - κασέτα 6mm, κασέτα 9mm, και κασέτα 13mm για τη σκλήρυνση δερμάτων και σώμα που περιγράφει στα όπλα, την πλάτη, την κοιλία, το γλουτό, τα πόδια, κ.λπ.

 

Εάν ψάχνετε έναν προμηθευτή των μηχανών HIFU, Astiland μπορεί να παρέχει σε σας τους διαφορετικούς τύπους μηχανών HIFU συμπεριλαμβανομένου του προσώπου HIFU, τρισδιάστατο HIFU, 5D HIFU, 7D HIFU, κολπικό HIFU, Vmax, κ.λπ. σε τιμή εργοστασίων! Ελέγξτε τα πρότυπα HIFU εδώ: το https://www.astiland.com/supplier-431286-hifu-machine