Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd +86--18008454159 sales@astiland.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας,Εταιρεία Εμπορίας

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Astiland

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~150

 • Ετήσιες πωλήσεις

  $3000,000-$6000,000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2009

 • Εξαγωγή pc

  90% - 100%

 • Πελάτες που εξυπηρετούνται

  100000

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

+86--18008454159

Εισαγωγή

Το Astiland είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού ομορφιάς που βρίσκεται Hunan, Κίνα. Το Astiland εστίασε στην ανάπτυξη και την παραγωγή των μορφωματικών, οικονομικώς αποδοτικών αισθητικών συσκευών για την αφαίρεση τρίχας, τη χάραξη περιγράμματος σωμάτων, τη σκλήρυνση δερμάτων, τα χρωματισμένα τραύματα, τη μετά τον τοκετό αποκατάσταση, τα αγγειακά τραύματα, την ακμή, το δέρμα ξαναερχόμενος στην επιφάνεια, και περισσότερους.

 

Κίνα Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 


Είμαστε μια επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις. Το Astiland προσφέρει ένα ευρύ φάσμα του εξοπλισμού ομορφιάς συμπεριλαμβανομένης της μηχανής αδυνατίσματος cryolipolysis, sculpting μηχανή EMS, shockwave μηχανή θεραπείας, μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ, μηχανή HIFU, ελαφριά μηχανή θεραπείας των οδηγήσεων, κλασματική μηχανή λέιζερ του CO2, μεταστρεφόμενη το Q μηχανή λέιζερ ND Yag, IPL SHR Elight μηχανή, δοχείο ψύξης δερμάτων, και εξαρτήματα μηχανών ομορφιάς. Τα προϊόντα μας είναι υψηλού - ποιότητα και αξιόπιστη απόδοση, χρησιμοποιούνται ευρέως στα σαλόνια ομορφιάς, τις κλινικές ομορφιάς, τα νοσοκομεία, τις SPA, την αποκατάσταση φυσιοθεραπείας, την ικανότητα, τα σχολεία κατάρτισης, κ.λπ.

Προσφέρουμε επίσης το cOem και τις λύσεις ODM για τους διανομείς μας για να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες των αγορών τους.

 

Κίνα Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Το Astiland® έχει περάσει το ISO 13485 ιατρικό συσκευή-ποιοτικό σύστημα διαχείρισης από το 2013. Τα προϊόντα εξοπλισμού ομορφιάς είναι CE, ιατρικό CE επικυρωμένο.

Έχουμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά εξαγωγής ιατρικού εξοπλισμού και είμαστε επίσης χρυσός προμηθευτής στο Alibaba.com.

 

 

Κίνα Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και τη σταθερότητα των μηχανών εξοπλισμού ομορφιάς μας, χρησιμοποιούμε τον πιό προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και δοκιμής.

 

Παρέχουμε στους πελάτες μας εύλογα διατιμημένος και υψηλός - μηχανές ποιοτικής ομορφιάς. Έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής, της δυτικής Ευρώπης, της Ανατολικής Ευρώπης, της ανατολικής Ασίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Ωκεανίας κ.λπ.

 

Κίνα Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Η αποστολή μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες μας τον πιό μοντέρνους και αποτελεσματικούς εξοπλισμό και τη τεχνική υποστήριξη ομορφιάς που τους φέρνει αληθινά τον πλούτο. Έχουμε κάνει αυτό για 10 έτη και έχουμε λάβει πάντα αυτό υπόψη.

 

Κίνα Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για την ομορφιά μας ο εξοπλισμός, παρακαλώ δεν διστάζει να μας έρθει σε επαφή με. Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.

 

Κίνα Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

Ιστορία

Κίνα Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Ο όλος τεχνικός μας ήταν καλά εκπαιδευμένος από το τεχνικό τμήμα για να εξασφαλίσει τα προϊόντα μας που στέλνουν χωρίς πρόβλημα.
 

Κίνα Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

1. Υποστήριξη κατάρτισης λειτουργίας
Προκειμένου να κρατηθεί μια αποτελεσματική πορεία της επεξεργασίας. Χρειαζόμαστε όχι μόνο την υποστήριξη από το καλό υλικό. Αλλά και σωστές και επιδέξιες κλινικές διαδικασίες ως ανταγωνιστικότητα πυρήνων. Σαν αυστηρή υπηρεσία-ομάδα, σταθερά πιστεύουμε ότι η εμπειρία και η ικανότητα του κλινικού προσωπικού είναι κρίσιμες.

2. Ενημερώνοντας υπηρεσία εξοπλισμού
Η ιατρική αισθητική τεχνολογία αναπτύσσεται γρήγορα, η νέα τεχνολογία θα φέρει την απαίτηση καινούργιων αγορών. Θα εισαγάγουμε τα νέα προϊόντα και λειτουργούμε έγκαιρος, και παρέχουμε τις νέες λειτουργίες της εγκατάστασης και των εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Συγχρόνως, δεχόμαστε επίσης εμπόριο-στις υπηρεσίες.

3.Clinical υποστήριξη
Κλινική καθοδήγηση προσωπικού επιχείρησης
Κλινική ειδική υποστήριξη νοσοκομείων τοπικά
Περιφερειακή κατηγορία κατάρτισης λαβής

 

 

Η ομάδα μας

                          Κίνα Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0