Να στείλετε μήνυμα
Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd
Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Hunan Astiland η ιατρική AestheticsTechnology Co., ΕΠΕ συμμετείχε στην έκθεση BeautyEurasia σε Türkiye

Hunan Astiland η ιατρική AestheticsTechnology Co., ΕΠΕ συμμετείχε στην έκθεση BeautyEurasia σε Türkiye

2023-06-26
Hunan Astiland η ιατρική AestheticsTechnology Co., ΕΠΕ συμμετείχε στην έκθεση BeautyEurasia σε Türkiye

Hunan Astiland η ιατρική Aestheticstechnology Co., ΕΠΕ συμμετείχε στην έκθεση Beautyeurasia στο Ifm/τη Ιστανμπούλ EXPO κέντρο-YeșIlköY στη Ιστανμπούλ, Τουρκία από τις 15 ως τις 17 Ιουνίου 2023. Στο θάλαμο 613 στην αίθουσα 10, Astiland επέδειξε τον πιό πρόσφατο αισθητικό ιατρικό εξοπλισμό του, συμπεριλαμβανομένης μιας μηχανής αφαίρεσης τρίχας, Shockwave της μηχανής θεραπείας, της μηχανής EMS Sculpting, της μηχανής Hifu7d, κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια της τριών ημερών έκθεσης, λαμβανόμενοι οι Astiland πελάτες από σε όλο τον κόσμο, κατέδειξαν τον καινοτόμο αισθητικό ιατρικό εξοπλισμό του, και υπέγραψαν τις συμβάσεις με πολλές επιχειρήσεις. Η επίδειξη και η επίδειξη αυτών των συσκευών προσέλκυσαν έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, που καταδεικνύουν την κυριάρχη θέση Astiland στον τομέα της αισθητικής ιατρικής τεχνολογίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Hunan Astiland η ιατρική AestheticsTechnology Co., ΕΠΕ συμμετείχε στην έκθεση BeautyEurasia σε Türkiye  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Hunan Astiland η ιατρική AestheticsTechnology Co., ΕΠΕ συμμετείχε στην έκθεση BeautyEurasia σε Türkiye  1

Ένας αντιπρόσωπος Astiland είπε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις τεχνολογίες μας σε Beautyeurasia. Αυτή η έκθεση παρέχει σε μας μια πλατφόρμα για να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί με τους σφαιρικούς πελάτες, και αναμένουμε με ενδιαφέρον το μέλλον στις επόμενες μέρες, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις πιό καινοτόμες λύσεις για τη σφαιρική αισθητική ιατρική βιομηχανία.»

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Hunan Astiland η ιατρική AestheticsTechnology Co., ΕΠΕ συμμετείχε στην έκθεση BeautyEurasia σε Türkiye  2

Το Astiland είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην ερευνητική ανάπτυξη και την παραγωγή του ιατρικού εξοπλισμού ομορφιάς. Τα προϊόντα του χρησιμοποιούνται ευρέως στα σαλόνια ομορφιάς, τα ιατρικά όργανα, και άλλες θέσεις. Η επιχείρηση εμμένει πάντα στον πυρήνα της τεχνολογικής καινοτομίας και του σκοπού τις ανάγκες πελατών και είναι δεσμευμένη να επιτρέψει υψηλή - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες τη σφαιρική ομορφιά και ιατρική βιομηχανία.

Astiland.Will συνεχίστε να υποστηρίζετε την έννοια της καινοτομίας, του επαγγελματισμού, και της αποδοτικότητας, και να παρέχετε περισσότερο υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για τη σφαιρική ιατρική βιομηχανία ομορφιάς.

Το Ashland θα επιθυμούσε να ευχαριστήσει όλο το cWho πελατών επισκέφτηκε το θάλαμο, όπως και όλη την υποστήριξη cWho συνεργατών και εμπιστεύεται την επιχείρηση. Η επιχείρηση ανυπομονεί να σημειώσει πρόοδο μαζί με τους πελάτες και τους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσει το καλύτερο μέλλον στις επόμενες μέρες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Hunan Astiland η ιατρική AestheticsTechnology Co., ΕΠΕ συμμετείχε στην έκθεση BeautyEurasia σε Türkiye  3Astiland
Hunan Astiland ιατρική Co. τεχνολογίας αισθητικής, ΕΠΕ.
Ακολουθήστε την άριστη ποιότητα
Δημιουργήστε ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα