Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd +86--18008454159 sales@astiland.com
ανυψωτική μηχανή Hifu ομορφιάς σκλήρυνσης δερμάτων αντι ρυτίδων 5D 4D Hifu προσώπου μηχανών

ανυψωτική μηχανή Hifu ομορφιάς σκλήρυνσης δερμάτων αντι ρυτίδων 5D 4D Hifu προσώπου μηχανών

 • Υψηλό φως

  Ανώδυνη μηχανή αδυνατίσματος σώματος HIFU

  ,

  Μηχανή αδυνατίσματος σώματος Hifu

  ,

  Μηχανή αδυνατίσματος δύο κασετών HIFU

 • Χαρακτηριστικό γνώρισμα
  Αντι-Puffiness, σκλήρυνση δερμάτων, Remover πόρων, απώλεια βάρους, αναζωογόνηση δερμάτων
 • Εφαρμογή
  Για εμπορικό
 • Βάθη
  1.5mm, 3mm, 4.5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 13mm, 16mm
 • Περιοχή στόχων
  Πρόσωπο, σώμα, μάτια, λαιμός/λαιμός, πόδια/όπλα, Virgina
 • Κολπικοί πυροβολισμοί κασετών
  10000 πυροβολισμοί
 • Συχνότητα
  6-8Hz
 • Ενέργεια
  4-6J
 • Δύναμη παραγωγής
  10-200W
 • Τάση
  AC110v-220v
 • SizeofAirbox
  31cm*44cm*50cm
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  Astiland
 • Πιστοποίηση
  CE, ISO13485
 • Αριθμό μοντέλου
  Όπως-VX3
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  1
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  Πωλώντας μονάδες: Ενιαίο στοιχείο Ενιαίο μέγεθος συσκευασίας: 31X44X50 εκατ. Ενιαίο ακαθάριστο βά
 • Χρόνος παράδοσης
  5-7 ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, πιστωτική κάρτα, Paypal
 • Δυνατότητα προσφοράς
  100 σύνολα το μήνα

ανυψωτική μηχανή Hifu ομορφιάς σκλήρυνσης δερμάτων αντι ρυτίδων 5D 4D Hifu προσώπου μηχανών

Μηχανή αδυνατίσματος σωμάτων hifu σκλήρυνσης δερμάτων αντι-ρυτίδων υπερήχου εστίασης (Liposonic+4D HIFU+Radar Carving+Privacy+Detection)

 

Αργότερα πέντε--ένα όργανο ομορφιάς μας μπορεί να επιτύχει έξι τέλεια αποτελέσματα της ανύψωσης, της σκλήρυνσης, της αφαίρεσης ρυτίδων, της παχιάς μείωσης, της διαμόρφωσης και της συστολής του κόλπου. Είναι η πιό προηγμένοη μη καταπατητική υψηλής ενέργειας τεχνολογία υπερήχου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαπερνά βαθειά και παράγει σχεδόν 10.000 σημεία συμπύκνωσης. Ενεργεί ακριβώς στο στρώμα SMAS και το παχύ στρώμα του δέρματος. Παράγει τη θερμότητα για να αποσυνθέσει και να διαλύσει τα παχιά κύτταρα και να υποκινήσει το στρώμα λωρίδων για να συρρικνωθεί αμέσως. Ο επανασυνδυασμός του νέου κολλαγόνου για να χτίσει ένα νέο δίκτυο ινών κολλαγόνων είναι η ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη μέθοδος στη βιομηχανία ομορφιάς για να μεταχειριστεί την του προσώπου γήρανση, να κρεμήσει, την παχυσαρκία, και κολπικός να κρεμήσει η πέντε--ένα μαγικά αφαίρεση ρυτίδων, η σταθερότητα, η αύξηση στηθών, η μείωση λίπους σωμάτων, και σώμα που διαμορφώνει, σφίγγοντας τον κόλπο και άλλα αποτελέσματα έχουν αναγνωριστεί από τις αρχές στη βιομηχανία ομορφιάς, γνωστή ως θαύμα της αιώνιας νεολαίας!

 

Λειτουργεί:
1.4DHIFU
4D είναι η έννοια των τριών διαστάσεων, αυτό το 4D αναφέρεται στην ανάπτυξη της τεχνολογίας σε τρεις διαστάσεις της καινοτομίας. 4D HIFU μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα από 1-12 γραμμές. Η επεξεργασία των μερών και οι περιοχές είναι πολυδιάστατες: του προσώπου ρυτίδες, στήθος που τραβούν, απώλεια βάρους σωμάτων. Οι διευθετήσιμες παράμετροι είναι πολυ διαστατικές: η απόσταση μεταξύ των σημείων και των σημείων, η απόσταση μεταξύ των σειρών και των σειρών. Η ενέργεια κάθε σημείου. Το μήκος κάθε γραμμής. Αυτοί μπορούν να ρυθμιστούν. Η επεξεργασία είναι περισσότερο preciseand ελεύθερο.
ανυψωτική μηχανή Hifu ομορφιάς σκλήρυνσης δερμάτων αντι ρυτίδων 5D 4D Hifu προσώπου μηχανών 0
2.Radar γλυπτική
Η χαράζοντας κασέτα προσώπου hifu ραντάρ στρέφει την ενέργεια σύντομα και εντατικά στην περιοχή στόχων τρίβοντας τον έλεγχο, κάνει το λιγότερο πόνο από άλλα εμπορικά σήματα HIFU τη διάφορη πυροβοληθείσα ένταση, ο πυροβοληθείς χρόνος και το πυροβοληθε'ν διάστημα μπορούν να ρυθμιστούν από το σκοπό του χρήστη. Σαν εφαρμογή της τρίβοντας λειτουργίας, που μειώνει το χρόνο πυροβολισμών και διαστήματος, ο χρόνος λειτουργίας μπορεί να είναι πιό σύντομος από την κανονική λειτουργία HIFU. Αυτός ο πιό σύντομος χρόνος λειτουργίας επιτρέπει να γίνουν περισσότερες διαδικασίες και βοηθά να πάρει τα καλά αποτελέσματα γρήγορα.
ανυψωτική μηχανή Hifu ομορφιάς σκλήρυνσης δερμάτων αντι ρυτίδων 5D 4D Hifu προσώπου μηχανών 1

2 Liposonic

Χρησιμοποιώντας τα περιοδικά ανθρώπινων σωμάτων των διαφορετικών βαθών (0.6cm, 0.8cm, 1.0cm, 1.3cm, 1.6cm), μέσω του υπερήχου, μετατρέπεται στην ενέργεια θερμότητας 65-70 βαθμών για να αποσυνθέσει και να διαλύσει τα παχιά κύτταρα. Το ευφυές τοποθετώντας σύστημα εντοπίζει τα απαραίτητα παχιά κύτταρα, συντρίβει γρήγορα και διαλύει τα μεγάλα μόρια των παχιών κυττάρων, μειώνει την ποσότητα του λίπους, υποκινώντας τη συστολή και τον πολλαπλασιασμό του κολλαγόνου, και καλύπτει γρήγορα τα κενά που εμφανίζονται μετά από το cellulite. Δεν θα προκαλέσει τη ζημία στην επιδερμίδα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τους ιστούς μυών. Το συντριμμένο λίπος θα εκκριθεί με το μεταβολισμό του σώματος, που καταστρέφει το υποδόριο λίπος μόνιμα κάποτε, μειώνοντας άμεσα την παχιά μάζα χωρίς αναπήδηση. Η μονόωρη επεξεργασία μπορεί να μειώσει τη μέση περιφέρεια σωμάτων κατά 26cm, τα οποία μπορούν να ασκήσουν τα πολλαπλάσια αποτελέσματα της μείωσης παχιά, της σταθεροποίησης, και της διαμόρφωσης. Για την τοπική παχυσαρκία, παίρνει 1-3 φορές για να επιτύχει την επιθυμητή επίδραση.

ανυψωτική μηχανή Hifu ομορφιάς σκλήρυνσης δερμάτων αντι ρυτίδων 5D 4D Hifu προσώπου μηχανών 2

 

3 κολπική συμπίεση

Χρήση των διαφορετικών βαθών (3.0mm, 4.5mm) των rapeutic κασετών για να στρέψει την ακριβή ενέργεια στο κολπικό στρώμα κολλαγόνων και το fascial ayer. Χρησιμοποιεί την κορυφή υπερήχου roduce μια θερμική επίδραση της κορυφής 65°~70° romotes η αναδημιουργία των ινών και των τενόντων κολλαγόνων στο βαθύ vaginalmucosa και σφιχτά η συστολή του στρώματος λωρίδων, που αυξάνουν την παραγωγή των νέων και τρυφερών ιστών, που αλλάζουν την κολπική ξηρότητα, προωθώντας την κολπική έκκριση βλέννας κατά τη διάρκεια του φύλου, και να σιγουρευτεί ότι ο κόλπος είναι υγρός και τρυφερός. Το στοχεύουν κυρίως στο πρόβλημα της κολπικής ρήξης ιστού, της ζημίας, της ξηρότητας, urinaryin του continence, της χαλάρωσης και άλλων προβλημάτων, που προκαλούν το σώμα για να αρχίσει η λειτουργία της επισκευής των αναπαραγωγικών κυττάρων. Τέλος, ο σκοπός και την κολπική χαλάρωση επιτυγχάνεται. Επειδή η ενέργεια περνά μέσω της επιδερμίδας, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχήσει για τον τραυματισμό του βλεννογόνου στρώματος, και καμία ανησυχία για τη μόλυνση που προκαλείται από τον τραυματισμό του στρώματος mucosa! Το λειτουργικό όργανο των κολπικών tightnes sextends η κασέτα στον κόλπο μέσω του χειριστή, ο οποίος actson ομοιόμορφα γραμμή 54-216 (περίπου 1350-5400 σημεία) ι ν το στρώμα SMAS στον κόλπο για να επιτύχει την καλύτερη επίδραση της εργολαβίας.

ανυψωτική μηχανή Hifu ομορφιάς σκλήρυνσης δερμάτων αντι ρυτίδων 5D 4D Hifu προσώπου μηχανών 3

 

Προδιαγραφή

στοιχείο
αξία
Αριθμός λαβών
4 λαβές
Περιοχή στόχων
Πρόσωπο, σώμα, λαιμός/λαιμός, πόδια/όπλα, Virgina
Σύστημα λειτουργίας
Υπερηχητικός
Θέση προέλευσης
Κίνα
 
Hunan
Πρότυπος αριθμός
Όπως-VX3
Εμπορικό σήμα
Astiland
Πιστοποίηση
ISO13485, CE
Χαρακτηριστικό γνώρισμα
Σκλήρυνση δερμάτων, Remover ρυτίδων, αντι-Puffiness, αντι-γήρανση
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη
Ελεύθερα ανταλλακτικά, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη
Εφαρμογή
Για εμπορικό
Εξουσιοδότηση
1 έτος
Σύστημα λειτουργίας
HIFU
κασέτες hifu 4D
1.5mm, 3.0mm, 4.5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 13mm, 16mm (το standa είναι 9pcs
Όνομα προϊόντων
κολπική μηχανή σκλήρυνσης 4d HIFU +vmax+
Τεχνολογία
HIFU-Υψηλός υπέρηχος Intensiy Foused
Χρώμα
Άσπρος
Κολπικός έλεγχος
3.0mm, 4.5mm για κολπικό
Έλεγχος Vmax
60000 πυροβολισμοί
Κασέτα lifttime
10000 shots/pc
Μήκος
5.025mm (1.0mm/step)