Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd +86--18008454159 sales@astiland.com
12 τρισδιάστατη 4D 5D HIFU μηχανή γραμμών για τη σκλήρυνση δερμάτων

12 τρισδιάστατη 4D 5D HIFU μηχανή γραμμών για τη σκλήρυνση δερμάτων

 • Υψηλό φως

  μηχανή 5D Hifu

  ,

  μηχανή hifu 4d

  ,

  12 τρισδιάστατη HIFU μηχανή γραμμών

 • Χαρακτηριστικό γνώρισμα
  Αντι-Puffiness, σκλήρυνση δερμάτων, Remover πόρων, απώλεια βάρους, αναζωογόνηση δερμάτων
 • Εφαρμογή
  Για εμπορικό
 • Βάθη
  1.5mm, 3mm, 4.5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 13mm, 16mm
 • Περιοχή στόχων
  Πρόσωπο, σώμα, μάτια, λαιμός/λαιμός, πόδια/όπλα, Virgina
 • Κολπικοί πυροβολισμοί κασετών
  10000 πυροβολισμοί
 • Συχνότητα
  6-8Hz
 • Ενέργεια
  4-6J
 • Δύναμη παραγωγής
  10-200W
 • Τάση
  AC110v-220v
 • SizeofAirbox
  31cm*44cm*50cm
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  Astiland
 • Πιστοποίηση
  CE, ISO13485
 • Αριθμό μοντέλου
  Όπως-VX3
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  1
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  κιβώτιο 31X44X50 εκατ. αλουμινίου ακαθάριστο βάρος: 12,000 κλ
 • Χρόνος παράδοσης
  5-7 ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, πιστωτική κάρτα, Paypal
 • Δυνατότητα προσφοράς
  100 σύνολα το μήνα

12 τρισδιάστατη 4D 5D HIFU μηχανή γραμμών για τη σκλήρυνση δερμάτων

12 τρισδιάστατη 4D 5D HIFU μηχανή γραμμών για τη σκλήρυνση δερμάτων

 

Αργότερα πέντε--ένα όργανο ομορφιάς μας μπορεί να επιτύχει έξι τέλεια αποτελέσματα της ανύψωσης, της σταθεροποίησης, της αφαίρεσης ρυτίδων και της παχιάς μείωσης, sculpt και να συρρικνωθεί τον κόλπο. Είναι η πιό προηγμένοη μη καταπατητική υψηλής ενέργειας τεχνολογία υπερήχου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Βαθιά διείσδυση, που παράγει σχεδόν 10.000 σημεία ψύξης. Ακριβώς πράξη στο στρώμα SMAS και το παχύ στρώμα του δέρματος. Παράγει τη θερμότητα για να αναλύσει και να διαλύσει τα παχιά κύτταρα, και να υποκινήσει την άμεση συστολή του στρώματος λωρίδων. Ο επανασυνδιασμός του νέου κολλαγόνου και η οικοδόμηση ενός νέου δικτύου ινών κολλαγόνων είναι η ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη μέθοδος για τη βιομηχανία ομορφιάς για να μεταχειριστούν την του προσώπου γήρανση, να κρεμήσουν, την παχυσαρκία, και κολπικά να κρεμήσουν η πέντε--μια μαγικές αφαίρεση ρυτίδων, η σταθερότητα, η αύξηση στηθών, και μείωση λίπους σωμάτων τα αποτελέσματα και της σκλήρυνσης του κόλπου έχουν αναγνωριστεί από τις αρχές στη βιομηχανία ομορφιάς, και είναι γνωστές ως θαύμα της αιώνιας νεολαίας!
 
Λειτουργεί:
1.4D HIFU
4D μέσα τρεις διαστάσεις. Αυτό το 4D αναφέρεται στην ανάπτυξη τριών διαστάσεων της τεχνολογικής καινοτομίας. οι γραμμές 4D HIFU 1-12 μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα. Η επεξεργασία των μερών και των περιοχών είναι πολυδιάστατη: οι του προσώπου ρυτίδες, στήθος τεντώνουν, απώλεια βάρους. Οι διευθετήσιμες παράμετροι είναι πολυδιάστατες: η απόσταση μεταξύ των σημείων και η απόσταση μεταξύ των σειρών. Η ενέργεια κάθε σημείου. Το μήκος κάθε γραμμής. Αυτοί μπορούν να ρυθμιστούν. Η επεξεργασία είναι ακριβέστερη και ελεύθερη.
12 τρισδιάστατη 4D 5D HIFU μηχανή γραμμών για τη σκλήρυνση δερμάτων 0
2.Radar γλυπτική
 Η χαράζοντας κασέτα προσώπου hifu ραντάρ στρέφει την ενέργεια σύντομα και εντατικά στην περιοχή στόχων τρίβοντας τον έλεγχο, κάνει το λιγότερο πόνο από άλλα εμπορικά σήματα HIFU τη διάφορη πυροβοληθείσα ένταση, ο πυροβοληθείς χρόνος και το πυροβοληθε'ν διάστημα μπορούν να ρυθμιστούν από το σκοπό του χρήστη. Σαν εφαρμογή της τρίβοντας λειτουργίας, που μειώνει το χρόνο πυροβολισμών και διαστήματος, ο χρόνος λειτουργίας μπορεί να είναι πιό σύντομος από την κανονική λειτουργία HIFU. Αυτός ο πιό σύντομος χρόνος λειτουργίας επιτρέπει να γίνουν περισσότερες διαδικασίες και βοηθά να πάρει τα καλά αποτελέσματα γρήγορα. Η λειτουργία χάραξης ραντάρ είναι 360° χωρίς νεκρή γωνία, και μπορεί να ρυθμιστεί στο χτύπημα 1-9 τα σημεία σε ένα δευτερόλεπτο. Η λειτουργία είναι χωρίς νεκρή γωνία, γρήγορα, διανεμημένη ομοιόμορφα και ανώδυνη. Η γλυπτική ραντάρ είναι κύρια για τις μικρότερες περιοχές που το μεγάλο 4D HIFU δεν μπορεί να το κάνει.
12 τρισδιάστατη 4D 5D HIFU μηχανή γραμμών για τη σκλήρυνση δερμάτων 1

2 Liposonic

Χρησιμοποιώντας τα περιοδικά ανθρώπινων σωμάτων των διαφορετικών βαθών (0.6cm, 0.8cm, 1.0cm, 1.3cm, 1.6cm), μέσω του υπερήχου, μετατρέπεται σε 65-70 βαθμούς ενέργειας θερμότητας για να αποσυνθέσει και να διαλύσει τα παχιά κύτταρα. Το ευφυές τοποθετώντας σύστημα εντοπίζει τα απαραίτητα παχιά κύτταρα, συντρίβει γρήγορα και διαλύει τα μεγάλα μόρια των παχιών κυττάρων, μειώνει την ποσότητα του λίπους, υποκινώντας τη συστολή και τον πολλαπλασιασμό του κολλαγόνου, και καλύπτει γρήγορα τα κενά που εμφανίζονται μετά από το cellulite. Δεν θα προκαλέσει τη ζημία στην επιδερμίδα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τους ιστούς μυών. Το συντριμμένο λίπος θα εκκριθεί με το μεταβολισμό του σώματος, καταστρέφοντας μόνιμα το υποδόριο λίπος κάποτε, μειώνοντας άμεσα την παχιά μάζα χωρίς αναπήδηση. Η μονόωρη επεξεργασία μπορεί να μειώσει τη μέση περιφέρεια σωμάτων κατά 26cm, τα οποία μπορούν να ασκήσουν τα πολλαπλάσια αποτελέσματα της μείωσης παχιά, της σταθεροποίησης, και της διαμόρφωσης. Για την τοπική παχυσαρκία, παίρνει 1-3 φορές για να επιτύχει την επιθυμητή επίδραση.

12 τρισδιάστατη 4D 5D HIFU μηχανή γραμμών για τη σκλήρυνση δερμάτων 2

 

3 κολπική συμπίεση

Τα βλήματα των διαφορετικών βαθών (3.0mm, 4.5mm) χρησιμοποιούνται για να συγκεντρώσουν την ακριβή ενέργεια στο κολπικό στρώμα κολλαγόνων και το στρώμα λωρίδων. Χρησιμοποιεί τον υπέρηχο για να παραγάγει ένα 65°~70° που η τοπ θερμική επίδραση, προωθεί την αναδημιουργία των βαθιών κολπικών ινών και των τενόντων κολλαγόνων mucosa, σφίγγει τη συστολή του στρώματος λωρίδων, αυξάνει την παραγωγή των νέων τρυφερών ιστών, αλλάζει την κολπική ξηρότητα, και προωθεί τη σεξουαλική επαφή. Μυστική κολπική βλέννα για να εξασφαλίσει ότι ο κόλπος είναι υγρός και μαλακός. Στοχεύοντας στα προβλήματα της κολπικής ρήξης ιστού, του τραυματισμού, της ξηρότητας, της ουρικής ακράτειας, της χαλάρωσης, κ.λπ., προκαλεί το σώμα για να αρχίσει τη λειτουργία της επισκευής των αναπαραγωγικών κυττάρων, και επιτυγχάνει τελικά το σκοπό και την κολπική χαλάρωση. Επειδή η ενέργεια περνά μέσω της επιδερμίδας, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχήσει για τη βλεννογόνο ζημία, πόσο μάλλον μολύνσεις που προκαλούνται από τη βλεννογόνο ζημία! Το κολπικό όργανο λειτουργίας συστολής επιτρέπει στο χειριστή για να επεκτείνει την κάννουλα στον κόλπο για 6 λεπτά, και να ενεργήσει ομοιόμορφα στη γραμμή 54-216 (περίπου 1350-5400 σημεία) του στρώματος κόλπων SMAS για να επιτύχει την καλύτερη επίδραση συστολής.

12 τρισδιάστατη 4D 5D HIFU μηχανή γραμμών για τη σκλήρυνση δερμάτων 3

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ:

1. Ανώδυνο, πιό άνετο, κενό να ζυμώσει αναρρόφησης για να αποσυνθέσει το λίπος, η επίδραση είναι καλύτερο
2.1-12 οι γραμμές μπορούν να ρυθμιστούν αυθαίρετα, 12 γραμμές 300 σημεία
3. Το ενεργειακό χάπι διανέμεται πιό ομοιόμορφα, και η επίδραση επεξεργασίας θα είναι καλύτερη από άλλοι
4. Η μηχανή hifu 4D μας είναι εξοπλισμένη με δύο είδη κασετών μελανιού: πρότυπα (3.0mm, 4.5mm) μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε (6.0mm, 8.0mm, 10mm, 13mm, 16mm)
5. Πυροβολισμοί μιας κασέτας: 10.000 πυροβολισμοί

 

Προδιαγραφή

στοιχείο
αξία
Αριθμός λαβών
4 λαβές
Περιοχή στόχων
Πρόσωπο, σώμα, λαιμός/λαιμός, πόδια/όπλα, Virgina
Σύστημα λειτουργίας
Υπερηχητικός
Θέση προέλευσης
Κίνα
 
Hunan
Πρότυπος αριθμός
Όπως-VX3
Εμπορικό σήμα
Astiland
Πιστοποίηση
ISO13485, CE
Χαρακτηριστικό γνώρισμα
Σκλήρυνση δερμάτων, Remover ρυτίδων, αντι-Puffiness, αντι-γήρανση
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη
Ελεύθερα ανταλλακτικά, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη
Εφαρμογή
Για εμπορικό
Εξουσιοδότηση
1 έτος
Σύστημα λειτουργίας
HIFU
κασέτες hifu 4D
1.5mm, 3.0mm, 4.5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 13mm, 16mm (το standa είναι 9pcs
Όνομα προϊόντων
κολπική μηχανή σκλήρυνσης 4d HIFU +vmax+
Τεχνολογία
HIFU-Υψηλός υπέρηχος Intensiy Foused
Χρώμα
Άσπρος
Κολπικός έλεγχος
3.0mm, 4.5mm για κολπικό
Έλεγχος Vmax
60000 πυροβολισμοί
Κασέτα lifttime
10000 shots/pc
Μήκος
5.025mm (1.0mm/step)