Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd 0086-731-85051038 sales@astiland.com
5 σε 1 πολλών χρήσεων μηχανή HIFU για την κολπική σκλήρυνση

5 σε 1 πολλών χρήσεων μηχανή HIFU για την κολπική σκλήρυνση

 • Υψηλό φως

  Πολλών χρήσεων μηχανή HIFU

  ,

  Κολπική μηχανή σκλήρυνσης HIFU

  ,

  5 σε 1 μηχανή επεξεργασίας hifu

 • Χαρακτηριστικό γνώρισμα
  Αντι-Puffiness, σκλήρυνση δερμάτων, Remover πόρων, απώλεια βάρους, αναζωογόνηση δερμάτων
 • Εφαρμογή
  Για εμπορικό
 • Βάθη
  1.5mm, 3mm, 4.5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 13mm, 16mm
 • Περιοχή στόχων
  Πρόσωπο, σώμα, μάτια, λαιμός/λαιμός, πόδια/όπλα, Virgina
 • Κολπικοί πυροβολισμοί κασετών
  10000 πυροβολισμοί
 • Συχνότητα
  6-8Hz
 • Ενέργεια
  4-6J
 • Δύναμη παραγωγής
  10-200W
 • Τάση
  AC110v-220v
 • SizeofAirbox
  31cm*44cm*50cm
 • Τόπος καταγωγής
  ΚΙΝΑ
 • Μάρκα
  Astiland
 • Πιστοποίηση
  CE, ISO13485
 • Αριθμό μοντέλου
  Όπως-VX3
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  1
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  Πωλώντας μονάδες: Ενιαίο στοιχείο Ενιαίο μέγεθος συσκευασίας: 31X44X50 εκατ. Ενιαίο ακαθάριστο βά
 • Χρόνος παράδοσης
  5-7 ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, πιστωτική κάρτα, Paypal
 • Δυνατότητα προσφοράς
  100 σύνολα το μήνα

5 σε 1 πολλών χρήσεων μηχανή HIFU για την κολπική σκλήρυνση

5 σε 1 πολλών χρήσεων μηχανή HIFU για την κολπική σκλήρυνση

 

Εισαγωγή τεχνολογίας

Τα πιό πρόσφατα 5 σε 1 όργανο ομορφιάς μπορούν να επιτύχουν έξι τέλεια αποτελέσματα της ανύψωσης, της σκλήρυνσης, της αφαίρεσης ρυτίδων, της παχιάς μείωσης, της διαμόρφωσης και της συστολής του κόλπου. Είναι η πιό προηγμένοη μη καταπατητική υψηλής ενέργειας τεχνολογία υπερήχου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαπερνά βαθειά και παράγει σχεδόν 10.000 σημεία συμπύκνωσης. Ενεργεί ακριβώς στο στρώμα SMAS και το παχύ στρώμα του δέρματος. Παράγει τη θερμότητα για να αποσυνθέσει και να διαλύσει τα παχιά κύτταρα και να υποκινήσει το στρώμα λωρίδων για να συρρικνωθεί αμέσως. Ο επανασυνδυασμός του νέου κολλαγόνου για να χτίσει ένα νέο δίκτυο ινών κολλαγόνων είναι η ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη μέθοδος στη βιομηχανία ομορφιάς για να μεταχειριστεί την του προσώπου γήρανση, να κρεμήσει, την παχυσαρκία, και κολπικός να κρεμήσει η πέντε--ένα μαγικά αφαίρεση ρυτίδων, η σταθερότητα, η αύξηση στηθών, η μείωση λίπους σωμάτων, και σώμα που διαμορφώνει, σφίγγοντας τον κόλπο και άλλα αποτελέσματα έχουν αναγνωριστεί από τις αρχές στη βιομηχανία ομορφιάς, γνωστή ως θαύμα της αιώνιας νεολαίας!

 

Λειτουργεί:
1.4D HIFU
Αυτό το 4D αναφέρεται στην ανάπτυξη τριών διαστάσεων της τεχνολογικής καινοτομίας. οι γραμμές 4D HIFU 1-12 μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα. Η επεξεργασία των μερών και των περιοχών είναι πολυδιάστατη: οι του προσώπου ρυτίδες, στήθος τεντώνουν, απώλεια βάρους. Οι διευθετήσιμες παράμετροι είναι πολυδιάστατες: η απόσταση μεταξύ των σημείων και η απόσταση μεταξύ των σειρών. Η ενέργεια κάθε σημείου. Το μήκος κάθε γραμμής. Αυτοί μπορούν να ρυθμιστούν. Η επεξεργασία είναι ακριβέστερη και ελεύθερη.
5 σε 1 πολλών χρήσεων μηχανή HIFU για την κολπική σκλήρυνση 0
2.Radar γλυπτική
Τρίβοντας τον έλεγχο, το κιβώτιο προσώπου hifu χάραξης ραντάρ συγκεντρώνει γρήγορα την ενέργεια στην περιοχή στόχων, η οποία είναι λιγότερο επίπονη από άλλα εμπορικά σήματα HIFU. Η διάφορη ένταση πυροβολισμού, ο χρόνος πυροβολισμού και το διάστημα πυροβολισμού μπορούν να ρυθμιστούν σύμφωνα με το σκοπό του χρήστη. Λόγω της λειτουργίας τριβής, ο χρόνος πυροβολισμού και διαστήματος μειώνεται, και ο χρόνος λειτουργίας μπορεί να είναι πιό σύντομος από τη συνηθισμένη λειτουργία HIFU. Αυτοί οι πιό σύντομοι λειτουργούντες χρόνοι επιτρέπουν σε περισσότερες διαδικασίες για να εκτελεσθούν και να βοηθήσουν να επιτύχουν τα καλά αποτελέσματα γρήγορα.
5 σε 1 πολλών χρήσεων μηχανή HIFU για την κολπική σκλήρυνση 1

2 Liposonic

Χρησιμοποιώντας τα περιοδικά ανθρώπινων σωμάτων των διαφορετικών βαθών (0.6cm, 0.8cm, 1.0cm, 1.3cm, 1.6cm), μέσω του υπερήχου, μετατρέπεται σε 65-70 βαθμούς ενέργειας θερμότητας για να αποσυνθέσει και να διαλύσει τα παχιά κύτταρα. Το ευφυές τοποθετώντας σύστημα εντοπίζει τα απαραίτητα παχιά κύτταρα, συντρίβει γρήγορα και διαλύει τα μεγάλα μόρια των παχιών κυττάρων, μειώνει την ποσότητα του λίπους, υποκινώντας τη συστολή και τον πολλαπλασιασμό του κολλαγόνου, και καλύπτει γρήγορα τα κενά που εμφανίζονται μετά από το cellulite. Δεν θα προκαλέσει τη ζημία στην επιδερμίδα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τους ιστούς μυών. Το συντριμμένο λίπος θα εκκριθεί με το μεταβολισμό του σώματος, καταστρέφοντας μόνιμα το υποδόριο λίπος κάποτε, μειώνοντας άμεσα την παχιά μάζα χωρίς αναπήδηση. Η μονόωρη επεξεργασία μπορεί να μειώσει τη μέση περιφέρεια σωμάτων κατά 26cm, τα οποία μπορούν να ασκήσουν τα πολλαπλάσια αποτελέσματα της μείωσης παχιά, της σταθεροποίησης, και της διαμόρφωσης. Για την τοπική παχυσαρκία, παίρνει 1-3 φορές για να επιτύχει την επιθυμητή επίδραση.

5 σε 1 πολλών χρήσεων μηχανή HIFU για την κολπική σκλήρυνση 2

 

3 κολπική συμπίεση

Τα βλήματα των διαφορετικών βαθών (3.0mm, 4.5mm) χρησιμοποιούνται για να στρέψουν την ακριβή ενέργεια στο κολπικό στρώμα κολλαγόνων και το στρώμα λωρίδων. Χρησιμοποιεί τον υπέρηχο για να παραγάγει ένα 65°~70° που η τοπ θερμική επίδραση, προωθεί την αναδημιουργία των βαθιών κολπικών ινών και των τενόντων κολλαγόνων mucosa, σφίγγει τη συστολή του στρώματος λωρίδων, αυξάνει την παραγωγή των νέων τρυφερών ιστών, αλλάζει την κολπική ξηρότητα, και προωθεί τη σεξουαλική επαφή. Μυστική κολπική βλέννα για να εξασφαλίσει ότι ο κόλπος είναι υγρός και μαλακός. Στοχεύοντας στα προβλήματα της κολπικής ρήξης ιστού, του τραυματισμού, της ξηρότητας, της ουρικής ακράτειας, της χαλάρωσης, κ.λπ., προκαλεί το σώμα για να αρχίσει τη λειτουργία της επισκευής των αναπαραγωγικών κυττάρων, και επιτυγχάνει τελικά το σκοπό και την κολπική χαλάρωση. Επειδή η ενέργεια περνά μέσω της επιδερμίδας, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχήσει για τη βλεννογόνο ζημία, πόσο μάλλον μολύνσεις που προκαλούνται από τη βλεννογόνο ζημία! Ο κολπικός έλεγχος μπορεί να είναι περιστρέφεται σε 360° χωρίς τη νεκρή γωνία, η οποία μπορεί να είναι παίρνει συνολικά την καλή προσοχή για κολπικό. Το κολπικό όργανο λειτουργίας συστολής επιτρέπει στο χειριστή για να επεκτείνει την κάννουλα στον κόλπο για 6 λεπτά, και να ενεργήσει ομοιόμορφα στη γραμμή 54-216 (περίπου 1350-5400 σημεία) του στρώματος κόλπων SMAS για να επιτύχει την καλύτερη επίδραση συστολής.

5 σε 1 πολλών χρήσεων μηχανή HIFU για την κολπική σκλήρυνση 3

 

Πόσο επίπονος είναι HIFU;

Η επεξεργασία HIFU είναι μια μη καταπατητική, μη-χειρουργική διαδικασία χωρίς το χρόνο διακοπής, που επιτρέπει στους πελάτες για να επαναλάβει τις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά από την επεξεργασία. Τα επίπεδα ταλαιπωρίας HIFU ποικίλλουν από τον πελάτη στον πελάτη, ενώ οι περισσότεροι πελάτες ανέχονται τη διαδικασία καλά. Εντούτοις, οι πελάτες που έχουν ένα χαμηλότερο κατώτατο όριο πόνου μπορούν να πάρουν την παρακεταμόλη για να βοηθήσουν να διευκολύνουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Οι πελάτες μπορούν να αναπτύξουν την ερυθρότητα, τη διόγκωση ή το τσούξιμο του προσώπου που από την του προσώπου επεξεργασία HIFU. Αυτά τα συμπτώματα δεν είναι μόνιμα και θα εξασθενίσουν συνήθως εντός ωρών μετά από την επεξεργασία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα αποτελέσματα της επεξεργασίας HIFU θα επισημάνουν την παραγωγή του νέου κολλαγόνου και τη διαδικασία της αναγέννησης. Οι επεξεργασίες σκλήρυνσης δερμάτων HIFU αποδεικνύονται κλινικά ασφαλείς και αποτελεσματικές, με τα φυσικά και βαθμιαία αποτελέσματα αναζωογόνησης.

 

Προδιαγραφή

στοιχείο
αξία
Αριθμός λαβών
4 λαβές
Περιοχή στόχων
Πρόσωπο, σώμα, λαιμός/λαιμός, πόδια/όπλα, Virgina
Σύστημα λειτουργίας
Υπερηχητικός
Θέση προέλευσης
Κίνα
 
Hunan
Πρότυπος αριθμός
Όπως-VX3
Εμπορικό σήμα
Astiland
Πιστοποίηση
ISO13485, CE
Χαρακτηριστικό γνώρισμα
Σκλήρυνση δερμάτων, Remover ρυτίδων, αντι-Puffiness, αντι-γήρανση
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη
Ελεύθερα ανταλλακτικά, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη
Εφαρμογή
Για εμπορικό
Εξουσιοδότηση
1 έτος
Σύστημα λειτουργίας
HIFU
κασέτες hifu 4D
1.5mm, 3.0mm, 4.5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 13mm, 16mm (το standa είναι 9pcs
Όνομα προϊόντων
κολπική μηχανή σκλήρυνσης 4d HIFU +vmax+
Τεχνολογία
HIFU-Υψηλός υπέρηχος Intensiy Foused
Χρώμα
Άσπρος
Κολπικός έλεγχος
3.0mm, 4.5mm για κολπικό
Έλεγχος Vmax
60000 πυροβολισμοί
Κασέτα lifttime
10000 shots/pc
Μήκος
5.025mm (1.0mm/step)