Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Astiland Medical Aesthetics Technology Co., Ltd 0086-731-85051038 sales@astiland.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Η περικοπή της ηλεκτρικής ενέργειας και της παραγωγής έχει επιπτώσεις στην παραγωγή διαταγής;

Η περικοπή της ηλεκτρικής ενέργειας και της παραγωγής έχει επιπτώσεις στην παραγωγή διαταγής;

October 19, 2021

 

Για να δεσμεύσουν την υπόσχεση στον κόσμο ότι η Κίνα θα συναντήσει την αιχμή εκπομπής στο έτος 2030 και την ουδετερότητα άνθρακα στο έτος 2060, τα κινέζικα οι περισσότερες τοπικές κυβερνήσεις έχουν λάβει ακριβής-πάντα μέτρα να μειώσουν την απελευθέρωση του CO2 και του ενεργειακού comsumption από τον περιορισμένο ανεφοδιασμό της δύναμης ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η πρόσφατη πολιτική «διπλού ελέγχου της κατανάλωσης ενέργειας» της κινεζικής κυβέρνησης έχει ασκήσει ορισμένη επίδραση στη ικανότητα παραγωγής μερικών κατασκευαστικών εταιρειών, και την παράδοση των διαταγών σε μερικές βιομηχανίες πρέπει να καθυστερήσουν.

 

Επιπλέον, το Υπουργείο της Κίνας οικολογίας και περιβάλλοντος έχει εκδώσει το σχέδιο του «φθινοπώρου του 2021-2022 και του χειμερινού σχεδίου δράσης για τη διαχείριση ατμοσφαιρικής ρύπανσης» το Σεπτέμβριο. Αυτοί οι φθινόπωρο και χειμώνας (από την 1η Οκτωβρίου 2021 ως τις 31 Μαρτίου 2022), η ικανότητα παραγωγής σε μερικές βιομηχανίες μπορεί να περιοριστεί περαιτέρω. Και αυτές οι ενέργειες θα οδηγήσουν σε μια φοβερή αύξηση όλων των δαπανών, από τις πρώτες ύλες στα υλικά συσκευασίας, από το κόστος εργασίας στις δαπάνες λειτουργίας λιμένων. Όχι μόνο η ιατρική βιομηχανία εξοπλισμού αισθητικής, επίσης όλες οι βιομηχανίες θα επηρεαστεί. Τώρα, όλοι αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη επιλογή: για να διατάξει το NOW (πριν τις 31 Οκτωβρίου) ή να περιμένει τουλάχιστον 6 μήνες αργότερα (ΜΗ βέβαιος όταν θα πάνε κάτω οι δαπάνες). Ακριβώς προετοιμάζεται για 2 πράγματα: οι τιμές θα αυξηθούν και ο χρόνος παράδοσης θα παραταθεί.

 

Για να μετριάσουμε τον αντίκτυπο αυτών των περιορισμών, συστήνουμε ότι τοποθετείτε μια διαταγή το συντομότερο δυνατό. Ή επιβεβαιώστε τη διαταγή σας εκ των προτέρων. Θα κανονίσουμε την παραγωγή για να εξασφαλίσουμε εκ των προτέρων ότι η διαταγή σας μπορεί να παραδοθεί εγκαίρως. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν shockwave τη μηχανή θεραπείας, μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων, μηχανή αδυνατίσματος cryolipolysis, σύστημα PDT των οδηγήσεων, RF microneedle, πρόσωπο και σώμα hifu, ψηφιακό υπέρυθρο θερμόμετρο κ.λπ.

 

Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα αποκριθούμε σε σας το συντομότερο δυνατό.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η περικοπή της ηλεκτρικής ενέργειας και της παραγωγής έχει επιπτώσεις στην παραγωγή διαταγής;  1

 

Xinhuanet: Η Κίνα αποκαθιστά τη μείωση και αποφασιστικά τις συγκρατήσεις εκπομπής άνθρακα «μετακίνηση-ύφους»

η τυφλή ανάπτυξη των υψηλός-ενέργεια-καταναλώνοντας και ρυπαντικών προγραμμάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η περικοπή της ηλεκτρικής ενέργειας και της παραγωγής έχει επιπτώσεις στην παραγωγή διαταγής;  2

Bloomberg: Οι ελλείψεις προστασίας του περιβάλλοντος και δύναμης έχουν επεκτείνει το πεδίο της περικοπής δύναμης της Κίνας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η περικοπή της ηλεκτρικής ενέργειας και της παραγωγής έχει επιπτώσεις στην παραγωγή διαταγής;  3

Reuters: Η Κίνα θα ελέγξει πλήρως τις επαρχίες με την υψηλότερη ενεργειακή ένταση.