Μας ελάτε σε επαφή με
Joanna Ding

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618008454159

WhatsApp : +8618008454159

Γιατί θα έπρεπε να κάνουν οι γυναίκες την κολπική σκλήρυνση μετά από τον τοκετό;

August 5, 2021

Γιατί θα έπρεπε να κάνουν οι γυναίκες την κολπική σκλήρυνση μετά από τον τοκετό;


Συνήθως η κολπική χαλαρότητα εμφανίζεται μετά από τον τοκετό λόγω των ακόλουθων 3 λόγων:

  1. Πολλαπλάσιοι τοκετοί. Τα περισσότερα παιδιά παραδίδετε, χαλαρώστε τον κόλπο σας γίνεται
  2. Λυσσασμένος ή εκλέπτυνση των μυών γύρω από τον κόλπο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τοκετού
  3. Ο ιστός μυών δεν ράβεται εντελώς μετά από τον τοκετό.

Γίαυτό μετά από τον τοκετό οι νέες μητέρες μπορούν να αισθανθούν στενοχωρημένες για τις αλλαγές που βλέπουν στους οργανισμούς τους.

 

Επίσης με την αύξηση της ηλικίας, το επίπεδο οιστρογόνου μειώσεων γυναικών, που αναγκάζει τους μυς, τη λωρίδα, τους συνδέσμους και τις σχετικές ενισχυτικές δομές για να παραμορφώσει, οι μειώσεις έντασης μυών, η λωρίδα γίνονται λεπτύτερες, και το κολπικό mucosa συρρικνώνεται, το οποίο το καθιστά ακόμα βαρύτερο.

 

Μερικές νέες μητέρες με τα μακροπρόθεσμα χρόνια αρρώστια, το αδύνατο σύνταγμα, και ελαφρύς, τους μυς τους, τη λωρίδα, τους συνδέσμους και άλλες δομές είναι επίσης χαλαρωμένες, οι οποίοι θα επιδεινώσουν την κολπική χαλαρότητα. Μπορούν να βρούν ότι «χαλαρώστε «τον κόλπο γίνεται ακόμα χειρότερος μετά από τον τοκετό.

 

Η κολπική χαλαρότητα μπορεί να οδηγήσει στα έχοντα διαρροή ούρα μικρών ποσών κατά τη βήξιμο, το φτέρνισμα, το γέλιο ή τον τρέξιμο μειωμένη αίσθηση κόλπων κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής ζωής, κ.λπ. Όλα αυτά τα προβλήματα είναι ενοχλητικά που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν σε άλλα.

 

Όπως-HF-δίδυμο ο ανελκυστήρας προσώπου και η κολπική μηχανή σκλήρυνσης σας φέρνουν μια συνολική νέα σκλήρυνση εμπειρίας γρήγορα κολπική και βοηθούν να βελτιώσουν την εμπειρία σεξουαλικής ζωής σας με κανένας-της εισβολής, κανένας-αναισθητικό, ανώδυνος, εμπειρία επεξεργασίας κανένας-επίδρασης. Με μόνο 20 λεπτά κάθε φορά, 3 επεξεργασίες για κάθε σειρά μαθημάτων, 2 σειρές μαθημάτων ετησίως, κολπική συμπίεση βελτιώνονται επάνω από 60%. Η επίδραση μπορεί να διατηρήσει 3-5 μήνες μετά από κάθε σειρά μαθημάτων.

 

          τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί θα έπρεπε να κάνουν οι γυναίκες την κολπική σκλήρυνση μετά από τον τοκετό;  0