Μας ελάτε σε επαφή με
Joanna Ding

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618008454159

WhatsApp : +8618008454159

Γιατί επιλέξτε συνδεμένη την ίνα τεχνολογία λέιζερ διόδων;

August 23, 2021

Συνδεμένο ίνα λέιζερ διόδων

 

                                        τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί επιλέξτε συνδεμένη την ίνα τεχνολογία λέιζερ διόδων;  0

 

Τώρα οι ημέρες, αφαίρεση τρίχας λέιζερ έχουν γίνει η επιλογή που προτιμάται από ξυρίζοντας, tweezing, και κηρώνοντας την ανεπιθύμητη τρίχα. Επειδή το λέιζερ διόδων για την αφαίρεση τρίχας έχει πολύ έναν αποτελεσματικό με τα ορατά αποτελέσματα ακριβώς σε μερικές επεξεργασίες. Αλλά ξέρατε εκείνη την κανονική τεχνολογία λέιζερ διόδων ότι ξέρετε πραγματικά της τώρα παλαιό; Υπάρχει μια νέα τεχνολογία, την καλούμε συνδεμένο ίνα λέιζερ διόδων. Γιατί χρειαζόμαστε τη νέα τεχνολογία; Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της κανονικής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων και συνδεμένης της ίνα αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων; Προτού να αρχίσουμε, ρίχνουμε μια ματιά σε αυτό που πρέπει να ξέρετε για την τεχνολογία αφαίρεσης τρίχας λέιζερ.

 

Αφαίρεση τρίχας λέιζερ

Κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης τρίχας λέιζερ, μια ακτίνα λέιζερ περνά μέσω του δέρματος σε κάθε μεμονωμένο θυλάκιο τρίχας. Η έντονη θερμότητα του λέιζερ βλάπτει το θυλάκιο τρίχας, το οποίο εμποδίζει τη μελλοντική αύξηση τρίχας. Τα λέιζερ προσφέρουν την περισσότερα ακρίβεια, την ταχύτητα και μόνιμα αποτελέσματα έναντι άλλων μεθόδων αφαίρεσης τρίχας. Η μόνιμη μείωση τρίχας επιτυγχάνεται χαρακτηριστικά 4 έως 6 συνόδων ανάλογα με τους μεμονωμένους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του χρώματος, της σύστασης, των ορμονών, της διανομής τρίχας και του κύκλου αύξησης τρίχας.

 

Γιατί χρειαζόμαστε τη νέα τεχνολογία;

Η κανονική χρήση λέιζερ διόδων τι καλείται «συσσωρευμένους λαμπτήρες διόδων», αυτό σημαίνει ότι τα πιάτα που τροφοδοτούν το λέιζερ (λαμπτήρας) ακριβώς «συσσωρεύονται» αυτήν την τεχνολογία χρησιμοποιούνται για χρόνια και είναι αρκετά αποτελεσματικά, η διάρκεια ζωής στους καλούς λαμπτήρες θα μπορούσε να είναι 10 εκατομμύριο σφυγμοί, αλλά αυτοί οι λαμπτήρες υπερθερμαίνουν πολύ εύκολα και συνήθως είναι βαριοί στο βραχίονα του χειριστή δεδομένου ότι εγκαθίστανται μέσα στο κομμάτι χεριών της μηχανής, που κάνει τους τη βαριά, καυτή, και επιρρεπή σε ζημία από τις τυχαίες πτώσεις - έχετε ακούσει για κάποιο που έριξε ένα κομμάτι χεριών λέιζερ διόδων έπρεπε να πληρώσει τουλάχιστον επτά έως δεκαπέντε χιλιάες δολάρια για την αντικατάσταση; Αλλά όλα αυτά τα ζητήματα παίρνουν την αποτύπωση από συνδεμένο το ίνα λέιζερ διόδων.

 

                                                 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί επιλέξτε συνδεμένη την ίνα τεχνολογία λέιζερ διόδων;  1

 

Τι είναι συνδεμένη ίνα τεχνολογία διόδων;

 

Το φως που παράγεται από το πολλαπλάσιο λέιζερ διόδων συνδέεται σε μια πολλαπλού τρόπου ίνα ενιαίος-πυρήνων από τη σειρά φακών μικροϋπολογιστών, προκειμένου να παραδοθεί το φως στη θέση στόχων. Αυτό το καινοτόμο σχέδιο βεβαιώνει την ομοιόμορφη ενεργειακή διανομή, το ποσοστό χαμηλής ζημίας, τη μακριά διάρκεια ζωής και την εύκολη συντήρηση του λέιζερ διόδων. Συνδεμένο ίνα λέιζερ διόδων για Depilation. Το λέιζερ FCD εντοπίζει μέσα στον κεντρικό υπολογιστή αντί του handpiece. Επομένως, η ενέργεια λέιζερ μεταφέρεται από την ίνα στο στόχο, τα οποία αυξάνουν σημαντικά τον ενεργειακό efficiency& handpiece κύκλο ζωής. Το ελαφρύτερο handpiece το καθιστά καταλληλότερο για τους γιατρούς, ενώ η ισχυρή ψύξη μεγιστοποιεί την άνεση των ασθενών.

                                                 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί επιλέξτε συνδεμένη την ίνα τεχνολογία λέιζερ διόδων;  2

Τα οφέλη της ίνας σύνδεσαν το λέιζερ διόδων:

 

1.Durable handpiece και μακριά διάρκεια ζωής:

Συνδεμένες στις ίνα μηχανές λέιζερ διόδων οι λαμπτήρες λέιζερ δεν βρίσκονται μέσα στο κομμάτι χεριών αλλά στο κύριο σώμα της μηχανής, έτσι η θερμότητα συγκεντρώνεται μέσα στον πυρήνα και όχι στο χέρι, εργασία συστημάτων ψύξης λιγότερο που διασκορπίζει ότι θερμότητα έτσι που τα λέιζερ είναι ανθεκτικότερα (50 εκατομμύριο σφυγμοί, πραγματικά 5 φορές περισσότερο από τις καλύτερες τυποποιημένες διόδους).

 

2. Φως handpiece:

δεδομένου ότι οι λαμπτήρες δεν είναι μέσα σε αυτό το μέρος άλλο, ο χειριστής παίρνει να διαχειριστεί ένα κομμάτι ελαφριάς, χαμηλής θερμοκρασίας που άκρη ψύξης επαφών που θερμαίνει σπάνια επάνω, δίνοντας τις ώρες χρηστών και τις ώρες των άνετων θεραπειών και στις ανώδυνες και comfy συνόδους ασθενών φοβερά. Συν τοις άλλοις αυτή η τεχνολογία κάνει την ακτίνα του φωτός που στρέφεται (το φως) τι βεβαιώνει την αποτελεσματικότερη επεξεργασία σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα πιθανό με την εξάλειψη των αποβλήτων της ενέργειας στις περιοχές που δεν χρειάζονται επεξεργασία.

 

Τα πλεονεκτήματα της ίνας χρήσης σύνδεσαν το λέιζερ διόδων:

 

Η ενεργειακή εκπομπή από το λέιζερ έχει μια κυκλική, καλά καθορισμένη περιοχή με την ομοιόμορφα διανεμημένη ένταση που εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει καμία περιοχή λιγότερο που αντιμετωπίζεται από άλλες και καθιστώντας τη μηχανή τόσο αποδοτική όπως ο χειριστής είναι με την εφαρμογή επεξεργασίας, αφήνοντας την πιθανότητα από την εξίσωση με την αφαίρεση του πιθανού τυχαίου της απόδοσης της μηχανής με την παράδοση σφυγμού. - Με τη χρησιμοποίηση ενός χωριστού συστατικού για το σφυγμό διόδων του λέιζερ που στρέφεται, το maintanance γίνεται ευκολότερο, γρηγορότερο και φτηνότερο δεδομένου ότι τα ελαττωματικά ή φθαρμένα συστατικά μπορούν να αφαιρεθούν και αλλαγές χωρίς την ανάγκη να ληφθεί έξω ένα ενσωματωμένο συστατικό που είναι στο εργαζόμενο κράτος.

– Δεδομένου ότι το σημείο εστίασης κατοικεί σε ένα χωριστό συστατικό η δίοδος μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς αλλαγή της ευθυγράμμισης σφυγμού.

– Επιτρέπει τα μικρότερα και συμπαγέστερα σχέδια μηχανών ή περισσότερα περιθώρια για τα πιό σύνθετα συστήματα ψύξης δεδομένου ότι απαιτεί το λιγότερο διάστημα.

– Οι ίνα-συνδεμένες συσκευές μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με άλλα τμήματα οπτικών ινών.

 

Για όλο τον ανωτέρω μπορούμε να πούμε ότι συνδεμένα τα ίνα λέιζερ διόδων είναι εξαιρετικά κατάλληλα, και αποδοτικότερα. Η κατανόηση των διαφορών μεταξύ των συνδεμένων ίνα λέιζερ διόδων και του κανονικού λέιζερ διόδων είναι βασική πρίν επενδύει σε μια επιχείρηση αφαίρεσης τρίχας λέιζερ. Περισσότεροι για την ίνα σύνδεσαν τη μηχανή Fibermax αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων.

 

                                τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί επιλέξτε συνδεμένη την ίνα τεχνολογία λέιζερ διόδων;  3

                                τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί επιλέξτε συνδεμένη την ίνα τεχνολογία λέιζερ διόδων;  4

                                τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί επιλέξτε συνδεμένη την ίνα τεχνολογία λέιζερ διόδων;  5           

         

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Το κομμάτι χεριών ινών μπορεί να φθάσει στην πολύ μακρύτερη διάρκεια ζωής 30 000 000 πυροβολισμοί, είναι ανθεκτικό με τίποτα αναλώσιμο.

2. Μόνιμη αφαίρεση τρίχας στις διαφορετικές περιοχές: Χειλική τρίχα, γενειάδα, θωρακική τρίχα, τρίχα μασχαλών, πίσω τρίχα, τρίχα βραχιόνων, τρίχα ποδιών και ανεπιθύμητη τρίχα έξω από τη γραμμή μπικινιών.
3. Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, καμίας χρώσης, σχεδόν κανενός δέρματος που διασκορπίζουν, καμίας ζημιάς στο δέρμα και αδένων ιδρώτα, κανένα σημάδι, καμία παρενέργεια.
4. Ευφυής ρύθμιση για την ενέργεια παραγωγής σύμφωνα με την επικεφαλής κίνηση μεταχείρησης

5. Το κομμάτι χεριών είναι πολύ ελαφρύτερο και πιό άνετο για το γυναικείο χειριστή και τη μακροπρόθεσμη λειτουργία.

6. Η ψύξη επαφών σαπφείρου προστατεύει την επιδερμίδα καλά και εξασφαλίζει ασφαλή και άνετη επεξεργασία.

 

 

Μήκος κύματος 755nm, 808nm, 1064nm
Δύναμη λέιζερ 300W
Πλάτος σφυγμού 500ms
Ενεργειακή πυκνότητα 1-120J/cm2
Συχνότητα 1-10Hz
Τύπος δερμάτων IVI
Οθόνη οθόνη αφής 10,4 ίντσας
Μέγεθος σημείων 12mm*12mm
Δροσίζοντας τύπος Ψύξη επαφών σαπφείρου + σύστημα ψύξης TEC
Θερμοκρασία ψύξης ≤5℃
Δύναμη μηχανών

1800W