Μας ελάτε σε επαφή με
Joanna Ding

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618008454159

WhatsApp : +8618008454159

Τι είναι διαφορά μεταξύ IPL του έντονων παλόμενων φωτός και της αφαίρεσης τρίχας 808 diodelaser;

December 28, 2019

Όταν η συζήτηση για την αφαίρεση τρίχας, πολλοί ιδιοκτήτες σαλονιών ομορφιάς είναι συχνά σχισμένη μεταξύ IPL του συστήματος ή της συσκευής αφαίρεσης τρίχας 808 λέιζερ. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ τους, και πώς θα έπρεπε εγώ να επιλέξουν στην επιχείρησή μου; Ποια είναι η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ αυτών των δύο οργάνων; Σήμερα θα εξηγήσω σε σας.


1. Το ηλεκτρικό σύστημα και handpiece είναι διαφορετικό
Από την προοπτική συστημάτων, το σύστημα αφαίρεσης 808 τρίχας και το IPL σύστημα είναι
το ίδιο πράγμα. Η διαφορά στη διαμόρφωση είναι ότι το ηλεκτρικό σύστημα είναι διαφορετικό.
η δομή του handpiece είναι διαφορετική. Αλλά αντίθετα από IPL, η αφαίρεση 808 τρίχας
το όργανο πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα ψύξης TEC ή ένα σύστημα ψύξης συμπιεστών.
Διαφορετικά, ο διασκεδασμός θερμότητας του λέιζερ δεν μπορεί να διατηρήσει.
IPL η κατασκευή συστημάτων παρουσιάζει κατωτέρω:

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι διαφορά μεταξύ IPL του έντονων παλόμενων φωτός και της αφαίρεσης τρίχας 808 diodelaser;  0

 

 

808nm η δομή λέιζερ διόδων παρουσιάζει κατωτέρω:

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι διαφορά μεταξύ IPL του έντονων παλόμενων φωτός και της αφαίρεσης τρίχας 808 diodelaser;  1

 

 

2. Το μήκος κύματος παραγωγής είναι IPL διαφοράς handpiece παραγωγή ένα ισχυρό lght μεταξύ 601200m (αναζωογόνηση 50mm-1200nm δερμάτων). 808nm είναι ένα ενιαίο μήκος κύματος, μόνο τρίχα στόχων fles κανένα harmto. περιβάλλον δέρμα. Το μήκος κύματος κοντά σε 808m έχει το βαθύτερο βάθος ation penetr, και από το χάρτη δομών δερμάτων ξέρουμε ότι το flilisi στόχων tssue για την αφαίρεση τρίχας arein το dermi, έτσι το ιδανικό μήκος κύματος αφαίρεσης τρίχας είναι sil 808m. Αλλά μπορούμε επίσης να δούμε ότι το μήκος κύματος μεταξύ 640nm1200m μπορεί να φθάσει dermis, και μπορεί επίσης να είναι. Σύμφωνα με τις theoretial μελέτες, το istument 808 λέιζερ έχει ένα sinificant effecton σκοτεινότερο και τηλετύπων τρίχα όπως η τρίχα μασχαλών, τρίχα ποδιών, τρίχα μπικινιών, γενειάδα, κ.λπ. Για τις μικρές και σκοτεινές τρίχες IP και στις δύο πλευρές του ανώτερου χειλιού, η συσκευή αφαίρεσης τρίχας φωτονίων λειτουργεί καλύτερα.

 

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι διαφορά μεταξύ IPL του έντονων παλόμενων φωτός και της αφαίρεσης τρίχας 808 diodelaser;  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι διαφορά μεταξύ IPL του έντονων παλόμενων φωτός και της αφαίρεσης τρίχας 808 diodelaser;  3

 

 

 

τα σημεία 3.The lighs του εξοπλισμού δύο είναι διαφορετικά.

 

Το γενικό σημείο IPL handpiece στην αγορά εξοπλισμών ομορφιάς είναι 15mm * 50mm,
10mm *40mm, 8mm * 40mm, κ.λπ. handpiece 808 με το σημείο: 10mm* 10mm,
12mm * 12mm, 12mm* 18mm, 14mm * 14mm, κ.λπ.

 

4. Η ενεργειακή πυκνότητα είναι διαφορετική.
Επειδή το μέγεθος σημείων είναι διαφορετικό, η ενεργειακή πυκνότητα παραγωγής είναι επίσης διαφορετική. Η ενεργειακή πυκνότητα του IPL συστήματος μπορεί να είναι 2J/cm2 -50J/cm2 ενώ η ενεργειακή πυκνότητα του συστήματος 808 λέιζερ μπορεί να είναι 5J/cm2 -100/cm2 (φυσικά, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας, η περισσότερη ενέργεια δεν είναι η καλύτερη)

 

5. Το πλάτος σφυγμού είναι διαφορετικό.
Γενικά, ο ενιαίος καθορισμός σφυγμού IPL είναι κάτω από 30ms (εάν το πλάτος σφυγμού είναι μεγαλύτερο, η παραγωγή που το τετραγωνικό κύμα θα πέσει) ενώ το ενιαίο πλάτος σφυγμού 808 λέιζερ μπορεί να φθάσει σε 300ms, και το κυματοειδές είναι ακόμα ένα τέλειο τετραγωνικό κύμα.

 

6. Ο κύκλος ζωής είναι διαφορετικός
Όπως είναι γνωστό, ο ξένο λαμπτήρας για IPL είναι ένας αναλώσιμος. Μετά από ορισμένους πυροβολισμούς, η ενέργεια είναι πιό αδύνατη. Εάν θέλετε να επιτύχετε την ιδανική επίδραση, πρέπει να αντικαταστήσετε το ξένο λαμπτήρα. Όσον αφορά σε dl-808 μας, ο αριθμός πυροβολισμών λέιζερ 808 μας μπορεί να φθάσει σε περισσότερους από 20 εκατομμύριο πυροβολισμούς. Έτσι, η συσκευή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ ημιαγωγών 808 είναι ανθεκτικότερη!

 

7. Η τιμή είναι διαφορετική.
808nm τιμές συστημάτων λέιζερ doouble από IPL. Γιατί είναι τόσο ακριβό; Επειδή το κόστος ενός λέιζερ 808 είναι υψηλό.
IPL ήταν δημοφιλές στο παρελθόν επειδή είναι μια τεχνολογία χαμηλότερου κόστους, αλλά έχει τους περιορισμούς από την άποψη της δύναμης και cooling.so, συγκρίνει με την πιό πρόσφατη τεχνολογία λέιζερ διόδων, το treament ίσως λιγότερο αποτελεσματικό και έχει μια υψηλότερη πιθανή δευτερεύουσα τεχνολογία, ίσως λιγότερο αποτελεσματικός και τα αποτελέσματα, και πιό uncomnfortable. Το λέιζερ 808nm είναι το ισχυρότερο λέιζερ διόδων για την αφαίρεση τρίχας στον κόσμο. Με αυτήν την δύναμη, είναι επίσης η γρηγορότερη διαδικασία, και ολόκληρο το πόδι μπορεί να αντιμετωπιστεί σε 10-15 λεπτά. Παραδίδει επίσης κάθε σφυγμό πολύ γρήγορα (μοναδική σύντομη διάρκεια σφυγμού) που το καθιστά αποτελεσματικό και για ελαφρύτερο, thinner. η τρίχα και σκοτεινότερος, “, παχύτερη τρίχα, έτσι εσείς θα πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα επεξεργασίας, έναντι IPL, το οποίο σώζει πολλή ώρα και χρήματα. Στο dditint, dl-808 έχουν μια πολύ προηγμένη περιεκτική coling τεχνολογία δερμάτων, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει την επιφάνεια δερμάτων πάντα δροσερή, άνετη και που προστατεύει, έτσι ώστε η μέγιστη ενέργεια διαπερνά στα θυλάκια τρίχας για τα καλύτερα αποτελέσματα. ln όλοι ο προϋπολογισμός και η υπηρεσία σας για να επιλέξει την κατάλληλη τεχνολογία.