Μας ελάτε σε επαφή με
Joanna Ding

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618008454159

WhatsApp : +8618008454159

μεγάλης έντασης παρουσίαση σε συνέχειες υπερήχου HIFU - ΙΙ

February 2, 2021

Αυτήν την περίοδο η ισχυρότερη συσκευή που αφαιρεί μόνιμα τα παχιά κύτταρα και δίνει τα κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα! Η διαδικασία είναι ισοδύναμη με τη χειρουργική επέμβαση, αλλά χωρίς την αναισθησία, το μόνιμες σημάδι και αποκατάσταση, και δεν βλάπτει την επιδερμίδα. Μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες επεξεργασίες: κοιλία, γλουτοί, πόδια ή όπλα! Επάνω στη χρήση, θα λάβετε επίσης τον καφέ που εξυπηρετείται από έναν φραγμό κοντά στο στούντιο

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΔΕΡΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΈΝΤΑΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΟ (HIFU)

HIFU (η υψηλή ένταση έστρεψε τον υπέρηχο) είναι μια επεξεργασία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του κατευθυνόμενου μεγάλης έντασης υπερήχου, ο οποίος θερμαίνει τον ιστό σε ένα ορισμένο βάθος με την εξαιρετική, χειρουργική ακρίβεια και προκαλεί έτσι μια άμεση ανύψωση. Η επεξεργασία εκτελείται με τη συσκευή HIFU τέχνη-1, η πιό προηγμένη συσκευή για την μη-χειρουργική αναζωογόνηση!

Η επεξεργασία διαπερνά και σε τα 3 στρώματα του δέρματος και παρέχει ένα φανταστικό βλέμμα που μπορεί να διαρκέσει μέχρι 2 έτη. Με την κατευθυντική μεγάλης έντασης τεχνολογία υπερήχου (HIFU), η δόνηση εκτελείται σε τρία διαφορετικά στρώματα του δέρματος στα διαφορετικά βάθη, από 1,5 έως 4,5 χιλ. Ενεργεί επίσης στο στρώμα του δέρματος κάτω από τα παχιά κύτταρα, το οποίο είναι αρμόδιο για τη δομή του προσώπου και του σώματος και την παραγωγή του κολλαγόνου.

Η θεραπεία HIFU υποκινεί και αποκαθιστά το κολλαγόνο, το οποίο βελτιώνει τη σύσταση και την ομαλότητα του δέρματος και αποβάλλει την εμφάνιση του ορατά χαλαρού δέρματος. Τα αποτελέσματα της επεξεργασίας είναι πλήρως ορατά μετά από 3 μήνες. Τα αποτελέσματα της επεξεργασίας τελευταίας για περίπου 1 έτος, και ανάλογα με τον ιστό, μέχρι 2 έτη. Συστήνεται να επαναληφθεί η επεξεργασία για να διατηρήσει μία φορά το χρόνο τα αποτελέσματα, αλλά μπορεί να εκτελεσθεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δερμάτων. Η μέθοδος δεν απαιτεί την αποκατάσταση, έτσι μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά από την επεξεργασία.

 

Σε άλλες μεθόδους, όπως το λέιζερ και η ραδιοσυχνότητα, η ενέργεια παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος και δεν έχει την ίδια επίδραση στο σχηματισμό κολλαγόνων όπως η επεξεργασία HIFU έχει. Η αποτελεσματικότητα της επεξεργασίας HIFU έχει καταδειχθεί σε διάφορες κλινικές μελέτες.
Τα χρονικά της δερματολογίας δημόσιευσαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε 20 ανθρώπους που είχαν τα προβλήματα με το χαλαρές δέρμα και τις ρυτίδες. Αυτοί έδειξαν ότι και οι 20 εναγόμενοι ήταν πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της επεξεργασίας. Το Dermatol και οι συνάδελφοι πραγματοποίησαν μια μελέτη για 36 ανθρώπους που μέτρησαν περίπου 2 χιλ. ανυψωτικός 90 ημέρες μετά από την επεξεργασία. Στην Κορέα, μια μελέτη πραγματοποιήθηκε σε 22 άτομα, 77% των οποίων παρατήρησε μια σημαντική βελτίωση στις nasolabial πτυχές.

 
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ;
 
σώμα που διαμορφώνει με το μεγάλης έντασης υπέρηχο HIFU
επαναστατικός στα καλλυντικά και την αισθητική
η δυνατότητα να διαμορφωθούν τα διαφορετικά μέρη του σώματος
χωρίς αναισθησία, το μόνιμες σημάδι και η αποκατάσταση, δεν βλάπτουν την επιδερμίδα